Home / Afzuiging stof en deeltjes
Afzuiging stof en deeltjes 2016-12-19T10:58:00+00:00

Afzuiging stof en deeltjes

Bent u op zoek naar een luchtzuiveringssysteem voor de afzuiging van stof en schadelijke deeltjes? Dan moet u bij ENS Technology zijn. Wij leveren luchtzuiveraars aan bedrijven, organisaties en consumenten. Fijn en ultrafijn stof zit overal in de lucht en kan schadelijk zijn voor de gezondheid van mens en dier. Inademing van deze onzichtbare deeltjes kan onder andere leiden tot hersen-, hart- en luchtwegaandoeningen. Met een oplossing van ENS voor de afzuiging van fijn stof wordt de lucht gezuiverd van schadelijke deeltjes.

Bel ons nu: +31 (0) 486 423 378! Vraag een offerte aan!

Kwalitatief hoogwaardige afzuiging van fijn stof en schadelijke deeltjes

Alle luchtzuiveringssystemen van ENS maken gebruik van een gepatenteerde technologie die door ons team van professionals is ontwikkeld. Door middel van positieve ionisatie wordt fijn stof omgezet in grof stof. Het risico om schadelijke deeltjes in te ademen wordt hiermee geëlimineerd. Deze techniek heeft diverse voordelen ten opzichte van de traditionele filtertechnieken. De technologie van ENS voor de afzuiging van fijn stof en deeltjes is namelijk zeer energiezuinig en onderhoudsvriendelijk.

Meer informatie

Voor meer informatie over de luchtzuiveringssystemen van ENS voor de afzuiging van fijn stof en schadelijke deeltjes kunt u ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0) 486 423 378. Onze professionals vertellen u graag meer over de verschillende toepassingsmogelijkheden van onze luchtzuiveraars.

  • Energiezuinige technologie
  • Positieve ionisatie
  • Onderhoudsvriendelijk
Gebouwen kantoor 1

Vrijblijvende informatie aanvraag

Naam (verplicht)

Organisatie

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht