Home / Fijn stof afzuiging
Fijn stof afzuiging 2016-12-19T10:59:09+00:00

Fijn stof afzuiging

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige fijn stof afzuiging die zorgt voor een veilige en schone leef- en werkomgeving? Dan kan ENS Technology u uitstekend van dienst zijn. Wij leveren luchtzuiveringssystemen die fijn stof uit de lucht afvangen en onschadelijk maken. De meeste luchtzuiveringssystemen maken gebruik van conventionele filtertechnieken. Onze systemen werken echter op basis van positieve ionisatie, waarbij geen filters nodig zijn. ENS heeft patent op deze energiezuinige en gebruiksvriendelijke technologie voor de afzuiging van fijn stof.

Bel ons nu: +31 (0) 486 423 378! Vraag een offerte aan!

Energiezuinige en onderhoudsvriendelijke afzuiging van fijn stof

ENS heeft een positieve ionisatie technologie ontwikkeld voor de afzuiging van fijn stof. Stofdeeltjes worden hiermee voorzien van een positieve lading. Dit zorgt ervoor dat ze aangetrokken worden door een stofafvangplaat. Op deze plaat hechten de deeltjes zich aan elkaar en vormen ze uiteindelijk grof stof. Dit stof is te groot om nog in te ademen, waardoor het niet langer schadelijk is voor de gezondheid van mens en dier. Het risico op diverse luchtweg-, hart- en hersenaandoeningen door het inademen van fijn stof wordt daarmee geëlimineerd.

Schaf een fijn stof afzuiging aan

De techniek die ENS gebruikt voor de afzuiging van fijn stof is vele malen effectiever dan afzuiging op basis van fijnstoffilters. Heeft u interesse in onze grensverleggende technologie, neem dan gerust contact op voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via +31 (0) 486 423 378.

  • Energiezuinige technologie
  • Positieve ionisatie
  • Onderhoudsvriendelijk
Gebouwen kantoor 1

Vrijblijvende informatie aanvraag

Naam (verplicht)

Organisatie

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht