Home / Fijn stof filteren
Fijn stof filteren 2016-12-19T11:01:50+00:00

Fijn stof filteren

Voor de volksgezondheid is het van groot belang om fijn stof uit de lucht te filteren. Fijn stof is zeer schadelijk voor mensen. Het inademen van deze kleine deeltjes kan leiden tot aandoeningen aan het hart, de luchtwegen en de hersenen. Door het filteren van de lucht kan fijn stof uit uw werk- of leefklimaat weggenomen worden. Om dat te bewerkstelligen heeft ENS Technology een innovatieve technologie ontwikkeld. Met onze systemen kan lucht efficiënt, energiezuinig en zonder toepassing van traditionele filtertechnieken gereinigd worden.

 

Bel ons nu: +31 (0) 486 423 378! Vraag een offerte aan!

Fijn stof filteren met behulp van de innovatieve technologie van ENS

ENS Technology is opgericht in 2008 en sindsdien hebben wij ons toegelegd op het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor het filteren van fijn stof. ENS heeft een nieuwe technologie ontwikkeld voor het afvangen en onschadelijk maken van fijn en ultrafijn stof. Onze systemen voor het filteren van fijn stof werken op basis van positieve ionisatie. Fijn stof wordt met deze technologie omgezet in grof stof, waardoor het niet meer schadelijk is voor uw gezondheid.      Al Onze luchtzuiveringssystemen maken gebruik van deze innovatieve techniek om fijn stof te filteren.

Geschikt luchtzuiveringssysteem

Wilt u het risico op het inademen van schadelijke deeltjes elimineren? Dan helpen wij u graag met het filteren van fijn stof. ENS levert voor ieder fijn stof probleem een geschikt luchtzuiveringssysteem. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via +31 (0) 486 423 378.

  • Energiezuinige technologie
  • Positieve ionisatie
  • Onderhoudsvriendelijk
Gebouwen kantoor 1

Vrijblijvende informatie aanvraag

Naam (verplicht)

Organisatie

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht