Home / Fijn stof reductie systeem
Fijn stof reductie systeem 2016-12-19T11:00:41+00:00

Fijn stof reductie systeem

Een fijn stof reductie systeem zorgt ervoor dat de lucht in uw werk- en leefomgeving schoon en gezond is. Overal zit fijn stof in de lucht. Het inademen van fijn stof kan leiden tot aandoeningen aan het hart, de luchtwegen en de hersenen. Door een hoogwaardig fijn stof reductie systeem van ENS Technology aan te schaffen kunt u de schadelijke fijn stof deeltjes uit de lucht wegnemen.

Bel ons nu: +31 (0) 486 423 378! Vraag een offerte aan!

Innovatieve technologie voor een fijn stof reductie systeem

ENS richt zich al sinds 2008 op het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen voor specifieke fijn stof problemen. Wij hebben een innovatieve technologie ontwikkeld om fijn en ultrafijn fijn stof af te vangen en onschadelijk te maken. Een fijn stof reductie systeem van ENS werkt op basis van positieve ionisatie. Met deze technologie wordt fijn stof omgezet in grof stof. Daardoor wordt het risico op het inademen van schadelijke deeltjes geëlimineerd. Al onze systemen werken met deze gepatenteerde technologie.

Diverse toepassingen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer +31 (0) 486 423 378. Onze medewerkers geven u graag meer informatie over de diverse toepassingen van een fijn stof reductie systeem.

  • Energiezuinige technologie
  • Positieve ionisatie
  • Onderhoudsvriendelijk
Gebouwen kantoor 1

Vrijblijvende informatie aanvraag

Naam (verplicht)

Organisatie

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht