Home / Industriële luchtzuivering
Industriële luchtzuivering 2016-12-19T11:05:23+00:00

Industriële luchtzuivering

Voor industriële luchtzuivering van hoge kwaliteit moet u bij ENS Technology zijn. Wij zijn een innovatieve organisatie die gespecialiseerd is in het oplossen van fijnstof problemen. Ons team heeft een nieuwe, gepatenteerde techniek ontwikkeld voor het efficiënt en energiezuinig zuiveren van lucht. Deze technologie wordt onder meer ingezet voor industriële luchtzuivering.

Bel ons nu: +31 (0) 486 423 378! Vraag een offerte aan!

Innovatieve industriële luchtzuivering van ENS

Luchtzuivering is van vitaal belang in de industriële sector. Tijdens het productieproces kunnen veel schadelijke stoffen vrijkomen. Om te voorkomen dat de gezondheid van uw werknemers in gevaar komt, heeft u een kwalitatief hoogwaardig industrieel luchtzuiveringssysteem nodig. Bovendien kunt u met behulp van professionele industriële luchtzuivering emissies reduceren. Bij ENS kunt u kiezen uit twee systemen voor industrieel gebruik:

  • De Aufero: Dit systeem is geschikt voor luchthoeveelheden tot 9.000 m3/h.
  • De Titan: Dit systeem kan grote hoeveelheden lucht tot 30.000 m3/h zuiveren.

Voor beide systemen geldt dat ze eenvoudig in een bestaand leidingtraject kunnen worden geplaatst. Bovendien kunnen ze voorzien worden van stofafvoer en een automatisch reinigingssysteem.

Diverse toepassingen

Als u meer informatie wilt over onze luchtzuiveringssystemen en de diverse toepassingen ervan, kunt u op onze website kijken of contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via +31 (0) 486 423 378. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies over industriële luchtzuivering.

  • Energiezuinige technologie
  • Positieve ionisatie
  • Onderhoudsvriendelijk
Gebouwen kantoor 1

Vrijblijvende informatie aanvraag

Naam (verplicht)

Organisatie

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht