Home / Luchtreiniger tegen stof
Luchtreiniger tegen stof 2016-12-19T11:06:40+00:00

Luchtreiniger tegen stof

Een luchtreiniger tegen fijn en ultrafijn stof zorgt ervoor dat de lucht gezond en veilig is voor mens en dier. Als u fijn stof inademt, kunt u daar erg ziek van worden. De schadelijke deeltjes kunnen onder andere hart-, luchtweg- en hersenaandoeningen veroorzaken. Om dit te voorkomen is het van belang dat u over een kwalitatief hoogwaardige luchtreiniger tegen fijn en ultrafijn stof beschikt. Met een luchtzuiveringssysteem van ENS Technology weet u zeker dat schadelijke stoffen afgevangen en onschadelijk gemaakt worden.

Bel ons nu: +31 (0) 486 423 378! Vraag een offerte aan!

Een luchtreiniger tegen fijn en ultrafijn stof

ENS is een innovatieve organisatie die al sinds 2008 oplossingen ontwikkelt voor problemen met fijn stof. In de afgelopen jaren heeft ons team van deskundigen een nieuwe techniek ontwikkeld voor het op efficiënte en energiezuinige wijze uit de lucht wegnemen van schadelijke deeltjes. Onze luchtreinigers maken gebruik van positieve ionisatie. Hierdoor klontert fijn stof samen en vormt zich grof stof. Het risico op inademen van schadelijke deeltjes wordt dankzij een luchtreiniger tegen fijn stof volledig geëlimineerd .

Breed assortiment

ENS heeft diverse luchtreinigers in het assortiment. Bent u benieuwd welke luchtreiniger tegen fijn stof voor u het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0) 486 423 378. Onze medewerkers helpen u graag verder.

  • Energiezuinige technologie
  • Positieve ionisatie
  • Onderhoudsvriendelijk
Gebouwen kantoor 1

Vrijblijvende informatie aanvraag

Naam (verplicht)

Organisatie

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht