Home / Luchtzuiveringsinstallatie in huis
Luchtzuiveringsinstallatie in huis 2016-12-19T11:14:26+00:00

Luchtzuiveringsinstallatie in huis

Wilt u graag een luchtzuiveringsinstallatie in huis? Dat is mogelijk. Mensen brengen gemiddeld 90% van hun tijd binnenshuis door. Daarom is het van groot belang dat de lucht in uw huis goed wordt gezuiverd. Het inademen van fijnstof kan namelijk ernstige gevolgen hebben voor uw gezondheid. Het kan onder meer hart-, luchtweg- en hersenaandoeningen veroorzaken. Zelfs wanneer u thuis bent, is het mogelijk dat u wordt blootgesteld aan een te hoge concentratie fijnstof. Met een luchtzuiveringsinstallatie van ENS Technology in huis kunt u dit voorkomen.

Bel ons nu: +31 (0) 486 423 378! Vraag een offerte aan!

Waarom is het slim om een luchtzuiveringsinstallatie in huis te hebben?

De kwaliteit van de binnenlucht is een van de belangrijkste graadmeters voor een gezond binnenklimaat. Door uw huis goed te ventileren, blijft de luchtvochtigheid en CO2-concentratie op peil. De ‘frisse’ lucht die dankzij de ventilatie naar binnen komt, bevat echter ook schadelijk deeltjes zoals pollen, allergenen en fijnstof. Een goede luchtzuiveringsinstallatie in huis biedt u de mogelijkheid om de binnenlucht werkelijk schoon te maken en houden.

Een luchtzuiveringsinstallatie van ENS voor thuisgebruik

ENS heeft een speciale luchtzuiveringsinstallatie voor gebruik in huis ontwikkeld: de Merlin. Dit luchtzuiveringssysteem kunt u aan de wand of tegen het plafond monteren. De Merlin zet fijnstof om in grof stof dat niet meer ingeademd kan worden. Zo wordt de lucht in uw huis gezuiverd. Heeft u interesse in deze luchtzuiveringsinstallatie of één van onze andere systemen? Neem dan contact op via +31 (0) 486 423 378. Wij helpen u graag verder.

  • Energiezuinige technologie
  • Positieve ionisatie
  • Onderhoudsvriendelijk
Gebouwen kantoor 1

Vrijblijvende informatie aanvraag

Naam (verplicht)

Organisatie

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht