Home / Ultra fijn stof filter
Ultra fijn stof filter 2016-12-19T11:18:59+00:00

Ultra fijn stof filter

Het is mogelijk om ultra fijn stof uit de lucht te halen door middel van een luchtzuiveringssysteem met een filter. Deze systemen gebruiken doorgaans echter een aanzienlijke hoeveelheid stroom en eens in de zoveel tijd moet de filter vervangen worden. ENS Technology heeft een energiezuinige luchtzuiveringstechnologie ontwikkeld zonder de toepassing van de gebruikelijke filtertechnieken. Wij maken gebruik van positieve ionisatie om ultra fijn stof zonder filter uit de lucht te elimineren.

Bel ons nu: +31 (0) 486 423 378! Vraag een offerte aan!

Ultra fijn stof uit de lucht elimineren zonder filter

ENS legt zich al sinds 2008 toe op het ontwerpen en ontwikkelen van oplossingen voor fijn stof problemen. In de afgelopen jaren heeft ons team van professionals een nieuwe technologie ontwikkeld waarmee ultra fijn stof uit de lucht afgevangen kan worden zonder gebruik te maken van een filter. Door middel van positieve ionisatie wordt ultra fijn stof omgezet in grof stof. Daarmee wordt het risico om schadelijke deeltjes in te ademen geëlimineerd. ENS heeft patent op deze technologie.

Verschillende luchtzuiveringssystemen

Als u een optimaal werk- en leefklimaat wilt hebben, schakelt u ENS in. Wij hebben verschillende luchtzuiveringssystemen die allemaal zonder filter ultra fijn stof uit de lucht halen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via +31 (0) 486 423 378. Wij helpen u graag verder.

  • Energiezuinige technologie
  • Positieve ionisatie
  • Onderhoudsvriendelijk
Gebouwen kantoor 1

Vrijblijvende informatie aanvraag

Naam (verplicht)

Organisatie

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht