Home / Luchtzuivering fijnstof
Luchtzuivering fijnstof 2016-12-19T11:13:57+00:00

Luchtzuivering fijnstof

Voor een goede luchtzuivering en het onschadelijk maken van fijnstof heeft u een kwalitatief hoogwaardig luchtzuiveringssysteem nodig. Schone lucht is belangrijk voor de volksgezondheid. Het inademen van schadelijk fijn en ultrafijn stof kan namelijk leiden tot klachten aan het hart, de hersenen en de luchtwegen. Als u voor de luchtzuivering in uw huis of organisatie een innovatief systeem van ENS Technology aanschaft, weet u zeker dat fijnstof wordt geëlimineerd.

Bel ons nu: +31 (0) 486 423 378! Vraag een offerte aan!

ENS: voor een uitstekende luchtzuivering en het afvangen van fijnstof

Luchtzuivering en het afvangen van fijnstof kan op verschillende manieren worden gerealiseerd.    Over het algemeen worden voor het reinigen van lucht filtertechnieken gebruikt. ENS heeft echter een geheel nieuwe, gepatenteerde technologie ontwikkeld om lucht te zuiveren op een meer energiezuinige en onderhoudsvriendelijke wijze. Fijnstof wordt door middel van positieve ionisatie uit de lucht gehaald en vervolgens omgezet in grof stof. Hiermee worden de schadelijke deeltjes uit de lucht weggenomen.

Geschikt voor iedere sector

Onze systemen voor luchtzuivering en het afvangen van fijnstof zijn geschikt voor iedere sector. ENS heeft systemen die grote hoeveelheden lucht kunnen reinigen, maar ook systemen die juist geschikt zijn voor kleine ruimtes of thuisgebruik. Wilt u meer informatie over de diverse toepassingsmogelijkheden? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 (0) 486 423 378.

  • Energiezuinige technologie
  • Positieve ionisatie
  • Onderhoudsvriendelijk
Gebouwen kantoor 1

Vrijblijvende informatie aanvraag

Naam (verplicht)

Organisatie

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht