Home / Onze merken
Onze merken 2018-02-14T11:46:37+00:00

Onze merken

ENS is pionier in de ontwikkeling van innovatieve oplossingen om lucht te zuiveren. Onze technologie is flexibel en breed inzetbaar voor diverse toepassingen.

ENS MERLIN

De kwaliteit van de binnenlucht is een belangrijke graadmeter voor een gezond binnenklimaat. De Merlin, het kleinste luchtzuiveringssysteem van ENS, maakt het mogelijk om de lucht in huizen, kantoren, scholen, hotels, cafés en restaurants te zuiveren. Het systeem reinigt de binnenlucht 24/7 en zorgt daarmee voor een gezonde leef- en werkomgeving.

LEES MEER

ENS URBAN

ENS Urban richt zich op luchtzuivering in openbare ruimtes, waaronder parkeergarages, winkelgebieden en stadsparken. Met onze technologie is het mogelijk om luchtvervuiling af te vangen voordat deze zich verspreid over de (stedelijke) omgeving. Op deze wijze kunnen mensen op gezonde wijze wonen, werken en recreëren.

LEES MEER

ENS INFRA

Verkeer is een belangrijke bron van fijn stof, roet en andere soorten luchtverontreiniging. Onder andere motorvoertuigen op de weg en scheepvaart leveren een grote bijdrage aan deze luchtvervuiling. ENS Infra zuivert lucht bij infrastructurele voorzieningen, zoals tunnels, bushaltes en andere drukke (overdekte) verkeerspunten die zich kenmerken door een hoge voertuigdichtheid.

LEES MEER

ENS INDUSTRIES

In productiehallen binnen bijvoorbeeld de hout-, steen- en metaalverwerkende industrie, kan bij bepaalde werkzaamheden (fijn)stof of verbrandingsrook ontstaan. ENS Industries biedt oplossingen om uw omgevings- en binnenlucht schoon te houden. Tevens is het mogelijk om bij bepaalde processen gericht af te zuigen, waardoor stoffen bij de bron onschadelijk worden gemaakt.

LEES MEER

ENS AGRI

Tijdens de productie van levensmiddelen voor mens en dier is hygiëne een belangrijk punt. Door de binnenlucht in de productieomgeving vrij te houden van fijn stof, ziektekiemen en bacteriën, is het mogelijk om hoge kwaliteit producten te garanderen. ENS Agri reinigt lucht in de agrarische sector, waaronder de intensieve veehouderij, tuinbouw en bij de productie van petfood en diervoeders.

LEES MEER