Home / Positieve ionisatie
Positieve ionisatie 2016-12-19T11:18:03+00:00

Positieve ionisatie

Positieve ionisatie is een technologie die door ENS Technology enkele jaren geleden is geïntroduceerd in de sector van de luchtzuiveringssystemen. Met deze technologie kan fijn en ultrafijn stof op duurzame en onderhoudsvriendelijke wijze onschadelijk worden gemaakt. Al onze luchtzuiveringssystemen maken gebruik van deze technologie die door ons team van professionals ontwikkeld is. Door het gebruik van positieve ionisatie hoeft er niet om de zoveel tijd een luchtfilter vervangen te worden, waardoor onze systemen zeer onderhoudsvriendelijk zijn.

Bel ons nu: +31 (0) 486 423 378! Vraag een offerte aan!

De positieve ionisatie technologie van ENS

Positieve ionisatie is een bekend fenomeen in de natuurkunde. Het houdt in dat een atoom of molecuul een positieve elektrische lading krijgt. De positieve ionisatie technologie die ENS heeft ontwikkeld, zorgt ervoor dat stofdeeltjes worden voorzien van een positieve lading. Hierdoor worden zij aangetrokken tot een stofafvangplaat. Als het fijnstof deze plaat raakt, hecht het zich aan het oppervlak. Vervolgens klontert het samen en wordt grof stof gevormd. Op die manier worden schadelijke stoffen uit de lucht weggenomen en kunt u genieten van een gezonde en veilige woon- en werkomgeving.

Onze missie

Wij streven ernaar om met onze positieve ionisatie technologie het leefklimaat van mens en dier op een energiezuinige manier te verbeteren. Wilt u meer informatie over onze producten of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 486 423 378.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Naam (verplicht)

Organisatie

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht