Home / Reductie fijn stof
Reductie fijn stof 2016-12-19T11:18:19+00:00

Reductie fijn stof

Voor de juiste reductie van fijn stof is een kwalitatief hoogwaardig luchtzuiveringssysteem nodig. ENS Technology ontwikkelt luchtzuiveringssystemen die gebruik maken van een innovatieve, gepatenteerde technologie. Onze systemen voor de reductie van fijn stof werken op basis van positieve ionisatie. Daarmee wordt fijn stof op een effectieve en duurzame manier onschadelijk gemaakt, waardoor u het niet langer kunt inademen.

Bel ons nu: +31 (0) 486 423 378! Vraag een offerte aan!

Reductie van fijn stof op effectieve en duurzame wijze

Fijn stof kan zeer schadelijk zijn voor uw gezondheid en kan onder andere leiden tot luchtweg-, hart- en hersenaandoeningen. Om dit te voorkomen is het van groot belang dat er reductie van fijn stof plaatsvindt. Doorgaans gebeurt dit vaak met luchtzuiveringssystemen voorzien van een fijnstoffilter. ENS werkt echter met systemen op basis van positieve ionisatie. Deze technologie zorgt ervoor dat stofdeeltjes een positieve lading krijgen en zich verplaatsen naar een stofafvangplaat. De deeltjes klonteren vervolgens samen en vormen zich tot grof stof. Op deze manier worden de schadelijke stoffen uit de lucht weggenomen.

Innovatieve technologie

Wij zijn zeer trots op onze innovatieve technologie en willen u graag laten kennis maken met onze duurzame en onderhoudsvriendelijke luchtzuiveringssystemen voor de reductie van fijn stof. Heeft u interesse in onze systemen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via +31 (0) 486 423 378.

  • Energiezuinige technologie
  • Positieve ionisatie
  • Onderhoudsvriendelijk
Gebouwen kantoor 1

Vrijblijvende informatie aanvraag

Naam (verplicht)

Organisatie

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht