Home / Nieuws / Sfeerimpressie Grüne Woche 2017

Sfeerimpressie Grüne Woche 2017

2018-02-15T14:40:53+00:0013 februari 2017|Categorieën: Nieuws|Tags: |

Van 20 tot en met 29 januari 2017 vond in Berlijn de Internationale Grüne Woche plaats: ’s werelds grootste beurs voor landbouw, tuinbouw en voedsel. Net als vorig jaar, was ENS aanwezig in het Holland Paviljoen. Hier gaven wij advies over het afvangen van fijnstof in de feed, food en agri sector. Onderstaand een sfeerimpressie.

Tijdens de beurs werden we door Nieuwe Oogst geïnterviewd over de toepassing van onze luchtreinigingstechniek in de veehouderij. Door stallen uit te rusten met installaties om fijnstof af te vangen, wordt de luchtkwaliteit in de stal verbeterd. De lucht die de stal verlaat is daardoor schoner dan de lucht die binnenkomt, waardoor stallen fungeren als ‘Longen van het Platteland’. In onderstaand interview vertellen wij u er meer over.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
I Accept

Wilt u graag meer weten over het afvangen van fijnstof in de feed, food en agri sector? Neem dan gerust contact met ons op. Onze professionals voorzien u graag van advies.

Terug naar nieuwsoverzicht
Wij maken op onze website gebruik van cookies en ingesloten inhoud.     Instellingen Ok

Analytische cookies

Via Google Analytics worden op onze website geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Dit levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s, de verkeersbronnen en andere essentiële informatie waarmee wij onze website voortdurend kunnen verbeteren voor de gebruikers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker. Lees meer over het gebruik van Google Analytics.

Ingesloten inhoud

Berichten op onze website kunnen voorzien zijn van ingesloten inhoud van derden (bijvoorbeeld YouTube en Vimeo video’s, Google Maps en SoundCloud bestanden). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich op dezelfde manier als wanneer u de andere website bezoekt. Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, waaronder locatiegegevens en gebruikersactiviteit. Lees meer over het gebruik van ingesloten inhoud.